5 leuke hotels in Nederland om te overnachten

Reisinspiratie

Wil je er even helemaal uit maar heb je geen zin om naar het buitenland te vertrekken? In ons eigen land zijn er geweldige historische hotels die je zeker eens moet bezoeken. Een romantisch hotel in Gorinchem of een historisch hotel in Amsterdam. Ons eigen land heeft ook bruisende steden en mooie hotels om in te verblijven.

Maak er een kleine mini vakantie van

Je werkt het hele jaar keihard, soms moet je echt even ontspannen. Nu kan je op vakantie gaan naar het buitenland. Maar misschien past dat niet bij je en ben je op zoek naar een aantal pareltjes in ons eigen land. Een weekend weg waarin je helemaal ontspant en geniet van de omgeving is een mini vakantie. En het mooie is dat je hier helemaal niet voor in het vliegtuig hoeft te stappen. Ons eigen land heeft genoeg plekken die de moeite waard zijn.

De beste hotels op een rijtje:

Als je een weekendje weg gaat wil je genieten van de mooie omgeving, tot rust komen of juist de stad verkennen. Deze top vijf bestaat dan ook uit verschillende soorten hotels zodat jij je eigen weekend kan samenstellen.

• Suitehotel Pincoffs (Rotterdam) Dit hotel is gebouwd in 1879. De kamers hebben het historische karakter behouden. Het uitzicht is er prachtig, je kijkt uit over de Maas en de Erasmusbrug.
• Boutique hotel catshuis (Leeuwarden) Dit hotel is een van de mooiste historische panden in het centrum. Direct gelegen aan de stadsgracht met gezellige restaurants en musea.
Hotel Goud en Zilver (Gorinchem) Dit hotel is een opvallend historisch pand in de winkelstraat. Er zijn verschillende romantische suites om in te verblijven. Het hotel is direct gelegen aan de winkelstraat en de vele gezellige restaurantjes.
• BE41 (Maastricht) Dit hotel is gelegen in een historisch pand uit de 17e eeuw. Het centrum en bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand.
• Morgan en Mees (Amsterdam) Dit hotel ligt in Amsterdam West, vlakbij het Anne Frank huis en het Leidseplein. De bezienswaardigheden en winkels zijn op loopafstand.

Geniet dus van je weekendje weg door een kamer te boeken bij een van de bovenstaande hotels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *