5 Tips waardoor je zorgeloos op vakantie kunt gaan

Reisinspiratie

Zorgeloos op vakantie gaan wilt natuurlijk iedereen wel, toch lukt het niet altijd iedereen dat. Iedereen heeft het vast wel eens gehad, dat gevoel dat je iets vergeten bent wanneer je onderweg naar je vakantiebestemming bent. Daarom 5 dingen die je niet moet vergeten.

1. Ga goed verzekerd op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat heb je een reisverzekering nodig, deze verzekering kan enorme onverwachte kosten voorkomen. Het klopt dat de basisverzekering zorgkosten in het buitenland vergoed, maar dit geldt maar voor een bedrag tot 1000 euro en zorg in het buitenland is duurder dan in Nederland.

2. Vervoer heen en terug naar het vliegveld

Wanneer je kiest om met het vliegtuig op vakantie te gaan heb je vervoer nodig van en naar het vliegveld. Wanneer je een taxi kiest of je laat brengen door vrienden of familie heb je verder geen zorgen, ook kun je ervoor kiezen om zelf met de auto naar het vliegveld te rijden. Wanneer je een lang op vakantie gaat kun je voor een goed betaalbare prijs al lang parkeren bij Schiphol. Ook kun je dan van je auto naar Schiphol worden gebracht en weer terug door een breng/haal service.

3. Zorg dat alles aanwezig is voor je huisdieren

Wanneer je huisdieren hebt kun je ervoor kiezen om ze weg te brengen naar een dierenpension of bij vrienden en familie. Wanneer je huisdieren thuis blijven zorg er dan voor dat alles aanwezig is voor de periode die jij weg bent.

4. Regel een contact persoon

Wanneer je op vakantie gaat regel dan altijd een contactpersoon die jouw huis in kan en die je vertrouwd. Dit is handig voor wanneer je toch iets nodig hebt of je wilt weten of je het gasfornuis wel uit hebt gedaan.

5. Controleer je bagage

Wanneer je op vakantie gaat controleer dan altijd of je alles mee hebt. Vooral spullen als je verzekeringspas, paspoort/ID en je oplader zijn hard nodig. Doe een dubbelcheck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *