parkeren op Brussel Airport

3 tips voor parkeren op Brussel Airport

Reisinspiratie

Binnenkort vliegen vanaf Brussel Airport en wil je met eigen vervoer naar de luchthaven? Dan is het nodig om te parkeren op de luchthaven. Parkeren op Brussel Airport kan erg duur zijn. Wil je besparen op de parkeerkosten? Lees hieronder onze 3 tips voor goedkoper parkeren op Brussel Airport!

Tip 1. In de buurt van de luchthaven

Parkeren op de luchthaven zelf is vaak de duurste optie, daarom is het verstandig om te zoeken naar een parkeerplaats in de buurt. Rondom Brussel Airport zijn enorm veel parkeeraanbieders te vinden. Vaak bieden parkeeraanbieders op kleine afstand van de luchthaven een shuttle service. Zo kan je goedkoop parkeren en wordt je vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt je vanzelfsprekende met de shuttlebus van het vliegveld naar de parkeerplaats gebracht. Het kost wat meer reistijd, maar zeker als je lang wilt parkeren zal dit je veel opleveren.

Tip 2. Parkeeraanbieders vergelijken

Er zijn enorm veel parkeeraanbieders rondom het vliegveld van Brussel. Daarom is het verstandig om online op zoek te gaan naar de beste en voordeligste optie om te parkeren in de buurt van de luchthaven. Er zijn genoeg websites waarop je dit kunt doen, bijvoorbeeld op Parkeren.com. Door goed te vergelijken kan je de goedkoopste optie uitkiezen. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tip 3. Reserveer online

Het is niet alleen handig om alleen te reserveren, maar het voorkomt ook nog een hoop stress bij het zoeken naar een parkeerplek. Zeker in de vakantieperiodes kan het erg druk zijn en is het vinden van een vrije parkeerplaats in de buurt van de luchthaven nog niet zo gemakkelijk. Als je online reserveert en betaald ben je vaak ook nog eens goedkoper uit dan dat je dit ter plekke doet. Handig dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *