creditcard mee op reis

5x waarom een creditcard mee op reis altijd handig is

Reisinspiratie

Als je op reis gaat is het enorm handig om altijd een creditcard op zak te hebben. Je kan met een creditcard wereldwijd bijna overal betalen, dit maakt een creditcard in onze ogen onmisbaar voor als je op reis gaat. Heb je nog geen creditcard? Heb je een reis gepland? En twijfel je of een creditcard meenemen handig is? Wij hebben vijf redenen om een creditcard mee te nemen voor je op een rijtje gezet!

Na het lezen van dit artikel overtuigd om een creditcard mee op reis te nemen? Een creditcard aanvragen kan gemakkelijk via deze website.

Reden 1. Vliegtickets/hotel/huurauto boeken

Een creditcard is niet alleen enorm handig op reis, maar ook bij het voorbereiden van je reis is er vaak een creditcard nodig. Bij het boeken van vliegtickets, een huurauto of een hotel wordt er vaak gevraagd om te betalen met een creditcard. Zeker bij vliegtickets en een huurauto is dit vaak het geval. Alleen voor het betalen van dit soort zaken is het van belang om een creditcard aan te vragen.

Reden 2. Wereldwijd betaalgemak

Als je op reis bent geeft het een fijn gevoel dat je altijd een betaalmiddel op zak hebt waarmee je wereldwijd kunt betalen. Of je nou op reis gaat naar Azië of Afrika een creditcard wordt bijna overal geaccepteerd als betaalmiddel.

Reden 3. Goedkoper betaalmiddel

In het buitenland betalen met je creditcard of betaalpas is vaak goedkoper dan geld opnemen en contant betalen. Voor geld opnemen met je creditcard of betaalpas worden vaak hoge transactiekosten in rekening gebracht. Als je een creditcard als betaalmiddel gebruikt dan is het vaak goedkoper.

Reden 4. Altijd een betaalmiddel voor noodgevallen

Op reis zit een ongeluk in een klein hoekje. Je hoopt natuurlijk dat je niks mee maakt, maar als je dan toch ongeluk hebt dan is het fijn om over een creditcard te beschikken. Met een creditcard als betaalmiddel kan je in iedere situatie betalen.

Reden 5. Veiliger

Als je op reis gaat is het een fijn gevoel als je niet veel contant geld bij je hebt. Je voelt je veiliger met een creditcard op zak dan een flink bedrag aan contant geld. Het risico dat je iets verliest of wordt bestolen is kleiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *