5 tips voor vakantie bestemmingen binnen Europa

Reisinspiratie

De zomervakantie zit er weer aan te komen en dan ontstaat er voor veel mensen een luxe probleem namelijk waar gaan we dit jaar heen? Het klinkt heel onlogisch voor de mensen die niet zo vaak op vakantie gaan maar het is toch echt lastig om te kiezen waar dat de zomervakantie naartoe zal gaan. Hier zullen we een aantal tips toelichten voor vakantie bestemmingen!

Griekenland

Om te beginnen is Griekenland een prachtig vakantie land. In de zomer is het er erg warm en je heb er genoeg appartementen/hotels aan de kust. Griekenland heeft ook verschillende eilanden eigenlijk zijn deze nog mooier om naar toe te gaan denk bijvoorbeeld aan Kos. Vaak hoeven deze reizen helemaal niet zo duur te zijn als je op tijd je vliegticket koopt en op tijd boekt.

Ibiza

Tja Ibiza kan je natuurlijk niet vergeten. Ook dit is een prachtig eiland waar je ooit in je leven geweest moet zijn! Het voordeel van Ibiza is echt dat alles zo toegankelijk is omdat het eiland niet groot is. Een tip is om een auto te huren zodat je niet afhankelijk bent van taxi’s of het openbaar vervoer. Taxi’s zijn namelijk nogal prijzig. Ook Ibiza zelf is niet heel goedkoop maar op verschillende websites zoals beleefibiza.nl staan veel tips waar je iets aan hebt.

Portugal

Een andere aanrader is Portugal. Lissabon is bijvoorbeeld een erg mooie stad om te bezoeken aangezien het veel historie heeft en natuurlijk een andere cultuur. Hier zie je vaak erg smalle straatjes met kleurrijke huizen die erg mooi zijn. Een ander voordeel is ook dat Lissabon stranden heeft waar je lekker kunt gaan relaxen.

Noorwegen

Meestal wordt Noorwegen als een winter land gezien maar ook in de zomer is het een prachtig land om te bezoeken. De Noorse fjorden zijn erg gaaf om te bezoeken het heeft namelijk een prachtig uitzicht. Daarnaast heb je nog rustige steden die je kan bezoeken met een mooi historie.

Spanje

Ten slotte mag je Spanje natuurlijk niet vergeten. De Costa Brava is een gedeelte in Spanje waar elk jaar veel Nederlanders naar toe gaan om zijn of haar vakantie door te brengen. Je kan hier eenvoudig met de auto naar toe maar ook met het vliegtuig. Wanneer je gaat vliegen is het verstandig om wel een auto te huren of te zorgen dat iemand je ophaalt het is namelijk nog wel een stukje rijden als je op Gerona vliegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *