Een camper road trip; de ideale vakantie!

Reisinspiratie

Wie droomt er nou niet van om met een camper rond te reizen? Ga je lekker de natuur in of bezoek je een de mooi stad. Of beter nog: allebei. Met een camper rondreizen geeft je alle mogelijkheden en je voelt je helemaal vrij. Het land door cruisen en wel zien waar je uitkomt, je camper installeren en je huisje op wielen staat klaar. Dat is toch een heerlijk gevoel! Niet meer bang zijn dat je iets vergeet in je hotelkamer want je hebt alles zo bij de hand. Heb jij geen camper, maar wil je wel heel graag met een camper op pad? Dan moet dat voor jou geen probleem zijn. Er zijn tegenwoordig bedrijven die je de mogelijkheid bieden om een camper te huren. Een van deze bedrijven is Goboony, dit is een platform waarbij je direct via de eigenaar een camper kunt huren. De verhuurders bieden jou hun camper aan om jou ook alle vrijheid met een camper te laten ervaren. Op deze manier hoef je zelf geen camper te kopen, maar kan je het eerst op deze manier gaan uitproberen. Ben jij er al klaar voor om onontdekte plekken te gaan ontdekken met je camper? Lees dan hieronder onze 5 redenen waarom het reizen met een camper de ideale vakantie is.

1. Geniet van alle vrijheid

Je stapt in de camper en rijdt van het ene mooie plekje zo weer naar een andere mooie plek. Bevalt de plek waar je aankomt nou niet of heb je alles al gezien dan kun je zo weer instappen en verder reizen. Misschien bedenk jij je zelfs wel om naar een ander land te reizen om dat het weer even tegen zit. Dit is toch het ultieme gevoel van vrijheid! Dat is nou precies het gevoel dat je moet ervaren als je met een camper reist. Wil jij naar dat ene festival of naar die surfspot op dat mooie strand, pak je camper en ga er naartoe. Je bent eigen baas over waar je wel of niet wilt zijn op ieder moment van de dag.

2. Comfort binnen hand bereik

Een camper is eigenlijk gewoon een huis op wielen. Je hebt je keuken, slaapkamer, misschien zelfs een douche en toilet zo bij de hand. Zie jij je zelf al zitten voor de camper? Genietend van het prachtige uitzicht met daarbij een heerlijk koel biertje en een zelf bereidde maaltijd. Dit alles zo vanuit je camper. Daarna hoef je geen slaapplek meer te zoeken, je kruipt namelijk direct je bed in. En de volgende ochtend word je weer wakker met hetzelfde prachtige uitzicht waarbij je ook in slaap bent gevallen.

3. Onontdekte plekjes

Heb jij totaal geen zin om tussen al die toeristen te zitten? Vermijdt dan de drukke bestemmingen en rijdt met je camper naar de leukste pittoreske stadjes en verlaten stranden. Niets is leuker dan plekjes te ontdekken die onder het massa toerisme nog niet bekend zijn. Het is namelijk ook veel leuker om met je camper op een rustige plek te staan, zo heb je het gevoel dat je alleen op de wereld bent.

4. Even van de radar

Daar ga je dan; heerlijk rond touren met je camper. Kom even helemaal tot rust en ga back to the basics. Geniet van de uitgestrekte landschappen en prachtige bossen. Op deze manier wordt je één met de natuur en laat daarbij je telefoon even lekker met rust. Op sommige plekken zul je merken dat je geen wifi hebt en dus hoef jij ook niet continu je social media te checken. Die insta-waardige foto’s kun je ook na je roadtrip posten. Als je gaat wildkamperen zul je misschien ook wel een dag zonder stroom zitten en dan kun je maar beter je batterij besparen voor de dingen die echt nodig zijn.

5. Ontdek jezelf

Maak jij een road trip met je camper, dan kom je er al gauw genoeg achter wat je wel en niet wilt. Wat is nou jouw passie en wat vind je het allerleukste om te doen en te zien tijdens jou reis? Doordat je alle vrijheid hebt en je van de ene naar de andere plek kunt reizen ligt de keuze geheel bij jezelf. Bezoek jij die mooie stad of ben je meer het type dat lekker gaat wandelen in de natuur. Maak je keuze en ga er op uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *