Oktoberfest München tips

Naar het Oktoberfest in München? Lees deze tips!

Reisinspiratie

Lijkt het jou ook fantastisch om één keertje het Oktoberfest in München mee te maken? Heerlijk samen met je beste vrienden, of vriendinnen natuurlijk, in Lederhosen genieten van de gezelligheid, de muziek en het speciale Oktoberfestbier.

Zeker voor bierliefhebbers is het Oktoberfest een uniek en onvergetelijk feest waar nog jaren over nagepraat kan worden. Het leukste is om een paar dagen naar München te bezoeken om het Oktoberfest mee te maken. In dit artikel geven we handige reistips om het Oktoberfest in München te bezoeken.

Boek op tijd een overnachting

Het Oktoberfest trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Je zal dus zeker niet de enige zijn die in deze periode op zoek is naar een accommodatie om tijdens het Oktoberfest te overnachten. In de periode rondom het Oktoberfest nog een accommodatie vinden is haast onmogelijk. Daarom is ons advies om zo vroeg mogelijk een hotel, camping of motel te boeken.

Zorg voor een Oktoberfest outfit

Tijdens het Oktoberfest zal je maar weinig mensen tegenkomen die niet traditioneel gekleed zijn. Een traditionele outfit mag dan ook zeker niet ontbreken. Mannen dragen allemaal lederhosen en vrouwen dirndls. Echte lederhosen van topkwaliteit kun je bestellen bij Lederhosenwinkel.nl. Het voordeel van een lederhose of dirndl van echt leer is dat ze goed tegen wat bire kunnen.

Ga op tijd naar de Oktoberfest tenten

Op het Oktoberfest terrein in München staan een aantal tenten, waarin verschillende biersoorten geschonken worden. In deze tenten is het mogelijk om aan een grote tafel te zitten. Alleen is de kans groot dat de tafels in de avond al bezet zijn. Om te voorkomen dat er geen tafel meer vrij is adviseren wij om tegen het einde van de middag al richting de tenten te lopen.

Doordeweeks of in het weekend?

Tijdens het plannen van een weekendje Oktoberfest in München heb je de keuze om in het weekend of doordeweeks te gaan. In de weekenden is het vaak ontzettend druk, maar het blijft de perfecte plek om een leuk feestje te bouwen. Doordeweeks is het altijd al gezellig druk, maar in de weekenden is het vaak nog drukken. Hou je niet zo van drukte? Boek dan doordeweeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *