Waarom is Andalusië de plek om te wonen?

Reisinspiratie

Het is een echte must om naar het buitenland te verhuizen. Spanje is ook zeer geliefd onder de mensen. Veel warme dagen en lekker rust. Voor veel mensen is het daarom ideaal om een huis te kopen in Andalusië en in Benidorm. Het kan als tweede huis, maar je kan er ook gaan vestigen als vaste woonplek. Bevalt jou de Spaanse cultuur ook zo erg? Lees dan verder waarom het wonen in andalusie zo leuk is.

Waarom wonen in Andalusië

Andalusië is een prachtige regio. Daar kan je helemaal onderdompelen in de Spaanse cultuur en weer tot rust komen. Er is ook genoeg te beleven in deze regio. Je merkt hier al snel de echte authentieke Spaanse cultuur. Ook in de avonden is er veel te beleven. Veel feestje vinden plaats in Malaga. Andalusië biedt dus en hoop. Genieten van de natuur en bijkomen is in Andalusië ook mogelijk. Leuk om allebei ook te combineren. Feesten en genieten van de Spaanse cultuur.  Naast de grote steden in Andalusië heb je ook genoeg kleinere dorpjes. Ook de dorpjes zijn leuk om te bezoeken. Helemaal tussen de local, wie wilt dat nou niet als je van de Spaanse cultuur houdt. De afstanden tussen de dorpjes en steden zijn ook goed bereikbaar. Met de auto ben je als snel van a naar b en vindt je de leukste plekjes. Heb je geen auto tot je beschikking, dan is het openbaar vervoer ook prima in de regio Andalusië. Binnen vier uur sta je in het mooie Sevilla.

Is het wonen in Andalusië duur?

Het wonen in Andalusië is over het algemeen niet zo duur. Dit is natuurlijk een extra fijn pluspunt. Uiteten in lokale restaurant is ook niet duur. Andalusië is natuurlijk ook leuk voor vakantie. De accommodaties zijn ook niet duur en dat is ook prettig. In Andalusië is er veel te zien en dan scheelt het ook dat alles relatief goedkoop is vergeleken met Nederland.

Het klimaat

Naast de Spaanse cultuur is ook het weer heerlijk. Heb jij niks met de koude en natte winters in Nederland? Dan is het ideaal om in Andalusië te overwinteren. Andalusië heeft een gemiddelde temperatuur van achttien graden en heeft een hoop zonuren. Heerlijk om in Andalusië te zijn of zelfs te wonen. Het is dan ook ideaal om een zwembad bij jouw accommodatie of woning te hebben. Een verfrissende duik is dan heerlijk om even af te koelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *