Wat te doen in Zandvoort? 3 leuke dingen om te doen

Bestemmingen Europa Reisinspiratie

Scheveningen staat bekend om zijn brede strand. Het is de populairste kustplaats van Nederland. Scheveningen heeft een gezellige boulevard en de pier waar je over heen kunt lopen. Vooral bij zonsondergang is dit een geweldige plek om te zijn. Maar wat zijn nou echt de leukste activiteiten die je in Scheveningen kunt doen? Hieronder zet ik die speciaal voor jou op een rijtje!

De pier
Zoals hierboven al vermeld staat, de pier is echt een leuke bezigheid. De pier is een hoge toren van 60 meter hoog en staat in het water. De pier bevat verschillende restaurantjes en winkeltjes, waar je met een geweldig uitzicht doorheen kunt wandelen. En als hoogtepunt, ja letterlijk, kun je Bungeejumpen vanaf de pier. Dus heb jij geen angst, zin in iets spannends en durf je het aan? Ga dan naar de Pier en spring van 60 meter naar beneden! Maar wees gerust, je hoeft niet alleen. Je kan namelijk ook een duosprong doen.

Een leuke activiteit voor het hele gezin, Sea Life Scheveningen.
Ontdek de onderwaterwereld met onder andere nemo clownsvisjes, zeeschildpadden, kwallen, roggen en haaien! Je kijkt je ogen uit met al dat moois uit de onderwaterwereld. Sea Life zit aan de boulevard van Scheveningen, dus na je bezoek kun je nog lekker langs de boulevard wandelen en gezellig ergens een drankje doen!

Een bezoek aan strandtent Solbeach
De strandtent heeft een heerlijk lounge gedeelte en je kunt er wat lekkers komen eten en drinken. Tijdens feestdagen zijn er speciale arrangementen en ook voor vergaderingen en zakelijke evenementen zijn er verschillende mogelijkheden!
Het is een strandtent met maar liefst 800 zitplaatsen en er zijn ook verschillende workshops (zoals onder andere een cocktailworkshop, tapas workshop en yoga workshop) en sportieve activiteiten (zoals onder andere salsa dansen, bodyboarden, escape room en expeditie robinsol). Heeft het jou al nieuwsgierig gemaakt? Ga dan snel een keertje langs en ervaar de gastvrijheid en de heerlijke ontspanning! Meer informatie is te vinden op solbeach.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *